szubjektiv

szubjektiv

Mohács 2014?

2014. november 22. - arleh

Mohács 2014?

Vajon miért is lett Magyarország olyan fontos hely, hogy a Nagytestvér pont Jóbaráttal, egy terror és bomlasztásszervező szakértővel képviselteti magát Budapesten?

Nem vitás, hogy amint egy nemzet elkezdi saját érdekeit képviselni és ellenáll a ráhelyezett fejőgépnek, nyugati gazdasági érdekeket sért. A demokrácia hiába szavatolja az önrendelkezéshez való jogot, ezzel a joggal is csak a gazdagok és erősek tudnak szabadon rendelkezni. A modern nyugati világban az úgynevezett liberális demokrácia nem más, mint elnyomó gépezet mellyel a hatalmasok élhetnek a kisebbekkel szemben. Az Orbán kormány, saját népe érdekében valamelyest korlátozta az ország kizsákmányolását és meg is van a nemzetközi felháborodás, megbélyegzés. Nem ortodox, oroszbarát, nacionalista, populista, euró szkeptikus, euro kritikus stb. mintha az Unió vagy általában a Nyugat magatartását nem érhetné kritika és kötelező lenne vakon követni a hangadók által erőltetett balliberális társadalomrombolást.

Az EU mai vezetői gyakorlatilag elvetik a kereszténységet, erkölcsöt és az ezekből adódó nemzeti kultúrák folytonosságát. Mindez arra utal, hogy a szervezet hangadóira egyik hagyományos európai nemzet identitástudata sem jellemző, sőt a nemzetek és nemzetállamok megszűntetésében érdekeltek. Ennek a célnak a megvalósításához rendelkezésükre áll úgy a nemzetközi tőke mind olyan eszközök melyekkel országok és nemzetek sorsát lehet végzetesen megpecsételni. Erre a demokratikus intézményrendszerre és szemléletre jellemző Gáti úr kijelentése miszerint a magyar kormányt meg kell gyengíteni „demokratikus vagy más módszerekkel”. (tehát e demokráciának van elfogadott alternatívája, ami nem más, mint az agresszivitás és a terror)

Itt jön képbe Jóbarát úr, aki a diverzió és káosz teremtés illetve kormányok megbuktatásának amerikai specialistája. Nem mintha a magyarországi veszteség méreteiben érzékelhető lenne, de a renitenciát és precedensteremtést hamvában kell elfojtani.

(Egyébként a kormány intézkedései következtében keletkezett profitkiesés amerikai bankokat is érzékenyen érint, ezért a pánik)

 Bár az ellenzéki pártok együttesen sem alkalmasak a nemzetpolitika megakadályozására a titkosszolgálati módszerekkel folytatott diverziós tevékenyég megtalálta azt a tömeget, amely festői hátteret szolgáltat a „Közfelháborodás napjának” és hasonló államellenes randarirozásoknak.  Ugyanis nincsenek kevesen azok, akik nem, hogy magyar identitástudattal nem rendelkeznek, de gyűlölettel viseltetnek minden iránt, ami magyar. Ez az életérzés egyébként divatcikk, sőt bizonyos körökben trendi utálni a nép – nemzeti Magyarországot.

Szó, ami szó, a magyar kormánynak nem áll a rendelkezésére sem korlátlan gazdasági háttér, sem egymillió fanatikus katona sem atombomba tehát intelligens politikai lavírozás nélkül aligha tudja kivédeni az egyre inkább ránehezedő külső nyomást. Ennek ellenére azt kell látni, hogy az Orbáni magyar politika egyenes, bátor és kihívó akár a magyar seregek Mohácsnál ahol a hadvezetés a török tüzérségi össztűz ellen rendelte el a lovasrohamot. Nem kellene folyamatosan ugyanazokat a stratégiai hibákat elkövetni. Ha rajtam múlna, a magyar politikusokat Dél Olaszországba vagy a Közel keletre küldeném továbbképzésekre, hogy megtanulják a konspiratív túlélés technikáit a nemes cél érdekében. Egy kis nemzet legyen képmutató, konspiratív és körmönfont elvégre a hatalmi játszmákban nincsen semmi demokratikus. Ezt bizonyítja a kitiltási ügy is amely a rosszhiszemű és erkölcstelen, rágalmazás és rémhírterjesztés iskolapéldája.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bakkarasz.blog.hu/api/trackback/id/tr56923033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása